Almásfüzitői Sporthorgász Egyesület


A tartalomhoz

Bográcsos halleves

Nem csak Hölgyeknek

Hozzávalók:

  • 1 kg csuka
  • 20 dkg gomba
  • 1 sárgarépa
  • 2 burgonya
  • 1 ek citromlé
  • 1 kk tárkony
  • 1 kk petrezselyem
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 ek Erős Pista
  • 2 l víz
  • 1 hagyma
  • 3 ek olaj


Elkészítés:

A megtisztított halat megfűszerezzük, felszeleteljük, és félretesszük. Bográcsban olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a hal csontjait és a fejét, vizet, citromlevet és fűszereket, majd egy óra főzés után eltávolítjuk belőle a csontokat. Ezután hozzáadjuk a gombát, répát, burgonyát, petrezselymet, és ha már majdnem készre főttek, hozzáadjuk a halat, Erős Pistát, pirospaprikát, és készre főzzük.



Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe